Contact Omgeving Vakantiewoning 2 Home

Vakantiewoning 1

Appartement voor 1-4 personen

Compleet ingerichte woonkeuken met elektrisch kookfornuis en oven,koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.
Zithoek met tv-kabelaansluiting
1 slaapkamer met een tweepersoonsbed
1 slaapkamer met een stapelbed
Douche en toilet

Prijzen

Ons huis in Weywertz is centraal gelegen voor veel aktiviteiten in de omgeving (zie "Omgeving") maar heeft toch een rustige ligging. In de vakantiewoning op de begane grond kunnen tot 4 personen hun vakantie verbrengen, het zij om te wandelen, te jagen of om gewoon te ontspannen. Alle kamers zijn modern en gezellig ingericht, linnengoed voor de bedden is aanwezig, hand- en theedoeken voor keuken en badkamer dient u zelf mee te nemen. Indien u echter iets in de inventaris mist – vraag het ons !

Kwaliteits-beoordeling door het Ministerie van de Duitstalige Gemeenschap- 3 van de 4 mogelijke "aren" (vergelijkbaar met sterren-classificatie)

De tuin, de barbequeplaats en het terras

Bij de tuin hoort een groot gazon die onze gasten voor voetbal en andere balspelen uitnodigd. In de zomer is het goed toeven op de barbequeplaats. Bij een gezellige barbeque op het terras -met de comfortabele tuinmeubelen- smaakt het eten twee keer zo lekker als normaal.

Voor onze gasten die de omgeving met de fiets willen verkennen is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig– want ook het "stalen ros" heeft een geschikte stal nodig.
Direkt achter ons pand bevind zich een opgang naar een RAVel route (geteerde fiets- en wandelweg). Van hieruit kunt u uitstapjes te voet of met de fiets maken.